Kolaborasi Amber & Anna Jobling: Memperkenalkan Koleksi Atma Sari

- Advertisement -

Amber, rumah fesyen Modest yang terkenal, dengan bangganya mengumumkan pelancaran koleksi terbarunya, Atma Sari, hasil kerjasama dengan pereka visioner, Anna Jobling. Koleksi menakjubkan ini bakal menarik minat peminat fesyen dengan gabungan keanggunan dan kepentingan budaya.

Koleksi AMBER X ATMA SARI melambangkan intipati cinta, dengan warna pastel lembut yang melambangkan usaha Anna mencari kasih sayang yang lembut. Koleksi lelaki pula menampilkan warna-warna berani, yang mencerminkan sosok yang kuat tetapi sopan yang Anna cari dalam hidupnya. Dengan 15 rekaan yang dihasilkan dengan teliti, yang merangkumi 40 SKU, koleksi ini menawarkan pelbagai pilihan yang sesuai untuk pakaian Raya santai, dihiasi dengan sulaman halus untuk meningkatkan keanggunan. Corak bunga yang ditenun dengan halus ke dalam sulaman memberikan koleksi ini daya tarikan yang lebih lembut dan menarik.

Boleh didapati di Pusat Pop-Up Raya Terpilih dan Platform Dalam Talian Koleksi Atma Sari kini boleh didapati di pusat pop-up Raya terkemuka, termasuk RAYA SPACE di Isetan KLCC dan lokasi-lokasi terkenal lain seperti Event Space, Promo Space, Isetan Garden KL, Isetan Lot 10 KL, dan SOGO KL. Selain itu, koleksi ini juga boleh didapati di butik Wangsa Walk Mall dan pelbagai platform dalam talian, termasuk laman web rasmi, Shopee, dan Zalora.

Nikmati Atma Sari di Acara Eksklusif Peminat fesyen juga boleh menikmati daya tarikan Atma Sari di acara-acara berprestij seperti KARNIVAL RAYA, Absolute Fest, Singapore Fest, dan Brunei Fest, di mana koleksi ini akan dipamerkan dengan segala kemegahannya.

Mengenai Amber dan Datuk Adzliana Hasan

Diasaskan oleh Datuk Adzliana Hasan yang terhormat, Amber menjadi lambang kuasa wanita dan keusahawanan, yang digerakkan melalui Usanita.

Dengan komitmen terhadap kecemerlangan dan penghargaan budaya, Amber terus menentukan semula fesyen modest, memberi inspirasi kepada individu di seluruh dunia. Temui Koleksi Atma Sari Untuk gambar-gambar beresolusi tinggi koleksi Atma Sari, sila lawati https://bit.ly/amberatmasari

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat