LUMOS Auro, Projektor Serba Lengkap Dan Mampu Milik Buat Kaki Filem

- Advertisement -

Bersempena dengan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang sedang berlangsung, pastinya ada antara anda yang merindui kepada pawagam dalam menonton filem terbaru yang ditayangkan.

Sekiranya anda merupakan kaki wayang serta mempunyai masa yang lapang sepanjang PKPB, kami ingin mencadangkan anda sebuah produk bagi mengubat kerinduan anda kepada pawagam. Produk yang kami maksudkan adalah LUMOS Auro. Sebuah projektor serba lengkap yang sesuai dimiliki khusus untuk kegunaan di rumah mahupun di bilik yang kecil.

Menerusi produk LUMOS Auro, mudah untuk kami katakan projektor ini bukan sahaja praktikal namun serba lengkap. Berikut merupakan lima sebab mengapa anda yang gemar menonton siri, filem mahupun game wajar mempertimbangkan mendapatkan LUMOS Auro.

1. Mencapai standard filem Full HD 1080p

2. Big Screen with Netflix

Dalam mencari sesebuah projektor, pastinya anda mahukan tiada cacat cela sewaktu menonton filem dan siri yang mungkin membuatkan pengalaman menonton terganggu.

Menerusi LUMOS Auro, jenama ini menjanjikan sokongan resolusi penuh atau 1080p pada model ini membolehkan anda menonton filem dan siri tanpa sebarang gangguan pada paparan.

Lebih meyakinkan, LUMOS Auro menyokong sehingga 6,000 lumens sekaligus memberikan gambar yang terang dan jelas buat para penonton. Para pengguna dan penonton tidak lagi bakal mengalami masalah kurang puas ketika menonton sesebuah video berikutan paparan yang kurang jelas atau malap. Ini yang dimahukan para pengguna bukan?

2. Tidak perlu ruang yang besar

DSC09035

Kerap menjadi masalah kepada orang ramai di mana ruang yang besar diperlukan untuk sesebuah projektor menawarkan paparan yang besar. Namun perkara ini tidak terjadi kepada LUMOS Auro kerana model ini hanya perlukan jarak 3 meter untuk memaparkan paparan 100-inci. Menarik bukan?

3. Dilengkapi dengan speaker terbina

DSC09019

Seringkali apabila mendapatkan projektor, pengguna sekadar mendapat sebuah projektor dengan talaan cahaya tanpa output audio. Memahami masalah pelanggan, LUMOS Auro berjaya menyelesaikan masalah ini dengan menawarkan speaker terbina.

Dalam erti kata lain, anda tidak lagi perlu bersusah-payah mendapatkan speaker lain untuk dipadankan bersama projektor ini.
Menerusi LUMOS Auro, jenama ini menjanjikan sokongan resolusi penuh atau 1080p pada model ini membolehkan anda menonton filem dan siri tanpa sebarang gangguan pada paparan.

4. Dilengkapi Netflix, YouTube Dan Phone Mirror Cast

3. Screen Mirror

Dua aplikasi penstriman dan menonton video popular iaitu Netflix dan YouTube turut disertakan pada projektor ini. Menggunakan sistem operasi Android, anda boleh terus memilih aplikasi yang ingin diakses dengan mudah dan pantas.

Nak tahu apa yang lebih awesome? LUMOS Auro turut menyokong wireless mirror casting. Dalam erti kata lain, anda boleh terus memaparkan apa yang dipaparkan telefon pintar anda terus ke paparan projektor semudah sambungan Wi-Fi.

Bukan sekadar video yang disokong, anda juga mampu memaparkan paparan daripada aplikasi Zoom, Spotify, PUBG dan juga terus melalui PS4 anda. Menarik bukan?

5. Harga

DSC09164

Mengulas dari segi harga, LUMOS Auro ternyata hadir dengan harga yang sangat mampu milik bersesuaian dengan spesifikasi yang ditawarkan iaitu RM1,298 sahaja. Para pengguna mungkin berbelanja sehingga RM3,000 ke RM4,000 daripada jenama lain untuk mendapatkan spesifikasi seumpama LUMOS Auro.

Tidak hairanlah mereka yang minat untuk menonton wayang atau mahu stream siri atau filem memilih LUMOS Auro sebagai pilihan. Bukan itu sahaja, model ini turut menerima review lima bintang daripada para pengguna.

LUMOS

Mungkin ramai yang tidak menyangka, meskipun tampil dengan kelas tersendiri seperti jenama besar luar negara, jenama syarikat LUMOS merupakan jenama tempatan. Sememangnya sebuah langkah yang baik untuk para pengguna mendapatkan produk tempatan berikutan sokongan selepas jualannya yang lebih mudah dan praktikal.

Apa tunggu lagi, inilah masanya untuk mengubah bilik anda menjadi pawagam mini dengan LUMOS Auro. Anda boleh klik di sini untuk mendapatkannya.

The Vocket

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,393FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat