Gambar & Video 360° Sony Xperia 1 VII Bocor – Bakal Jadi Pesaing Utama?

- Advertisement -

KUALA LUMPUR – Rupa dan reka bentuk Sony Xperia 1 VII, telefon flagship terbaru Sony, telah didedahkan melalui video render 360 darjah dan imej CAD yang bocor dalam talian. Kebocoran ini memberikan gambaran jelas tentang bagaimana peranti ini akan kelihatan sebelum pelancaran rasminya.

Reka Bentuk Futuristik dengan Beberapa Perubahan

Berdasarkan video yang dikongsikan oleh Xpertpick, Xperia 1 VII mengekalkan ciri-ciri ikonik siri Xperia tetapi dengan beberapa peningkatan:

  • Skrin 6.5 inci dengan nisbah 21:9 yang sesuai untuk tontonan filem dan permainan.
  • Sistem tiga kamera belakang disusun secara menegak.
  • Butang kuasa dengan pengimbas cap jari terletak di sisi.
  • Port 3.5mm untuk fon kepala masih dikekalkan, sesuatu yang semakin jarang ditemui dalam telefon flagship.

Apa yang Dijangkakan dari Xperia 1 VII?

Walaupun video 360° ini tidak mendedahkan spesifikasi teknikal, ia memberikan petunjuk bahawa Sony mungkin mengekalkan fokus pada multimedia dan fotografi profesional.

Bila Pelancaran Rasmi?

Sony belum mengumumkan tarikh pelancaran, tetapi kebocoran ini mencadangkan bahawa Xperia 1 VII mungkin akan diperkenalkan dalam tempoh terdekat.

Reaksi Penggemar Teknologi

Kebocoran ini telah mencetuskan perbincangan hangat dalam kalangan penggemar teknologi, terutamanya mengenai reka bentuk dan kemungkinan ciri-ciri baharu yang akan dibawa oleh Xperia 1 VII.

Nantikan maklumat lanjut daripada Sony tidak lama lagi!


Sumber: Xpertpick

author avatar
Azie Saharuddin
-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat