Rezeki Dolla pula ‘terpampang’ di New York Times Square

- Advertisement -

Kuala Lumpur: Kumpulan Dolla menjadi artis ketiga dari negara ini yang muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat, hari ini.

Penampilan Dolla itu adalah sebahagian daripada kempen EQUAL oleh wadah penstriman digital tersohor dunia, Spotify.

Sabronzo yang mewakili Dolla berkata, mereka teruja ketika dimaklumkan perkara itu.

“Kami tak mampu nak luahkan perasaan sekarang. Ia satu penghormatan yang besar buat kumpulan nyanyian seperti kami yang baru hendak bertatih dan kami harap kami akan dapat terus memenuhi harapan peminat ,” katanya.

Terdapat 35 senarai lagu atau playlist EQUAL yang meliputi artis dari 50 negara, di mana Dolla sebagai wajah hadapan adalah wakil bagi senarai lagu EQUAL Malaysia dan Singapura.

Kumpulan yang ditubuhkan pada tahun 2019 itu mula menggegar industri muzik tempatan dengan penampilan mereka yang agak berani serta gaya persembahan yang mengagumkan, tahun lalu.

Selepas menerajui carta muzik tempatan dengan single pengenalan mereka Dolla Makes You Wanna, kumpulan ini terus mencuri perhatian penggemar muzik tanah air dengan single Impikan dan Watch Me Glow.

Terdahulu, papan iklan New York Times Square pernah memaparkan wajah penyanyi Yuna, dan bintang baharu Layla Sania bulan lalu.

Harian Metro

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
27,578FollowersFollow
13,813SubscribersSubscribe

Topik Hangat