Esports World Cup dan HONOR jalin kerjasama teknologi untuk Pertandingan kejuaraan ‘Mobile’

- Advertisement -

Esports World Cup Foundation (EWCF) dan peneraju teknologi global, HONOR telah mengumumkan jalinan kerjasama utama untuk Esports World Cup (EWC), festival permainan video terbesar dunia yang akan diadakan di Riyadh, Arab Saudi pada musim panas ini. HONOR 200 Pro yang dilancarkan baru-baru ini akan menjadi telefon pintar rasmi EWC, memanfaatkan teknologi canggih peranti ini untuk menjayakan pertandingan esports dalam permainan mudah alih popular seperti Free Fire, Honor of Kings dan kejohanan Wanita ML:BB.

Sebagai telefon pintar terbaik untuk peminat permainan mudah alih, HONOR 200 Pro menawarkan suite ciri baharu yang luar biasa yang menarik minat atlet esports dan pemain kasual. Berikut adalah beberapa sorotan:

  • Pemprosesor Mudah Alih Snapdragon 8s Gen 3: Menawarkan kelajuan jam CPU sehingga 3GHz untuk per rendering grafik yang lancar dan tindak balas masa nyata.
  • Bateri Silikon-Karbon 5200mAh: Menyediakan sehingga 61 jam penggunaan dengan sekali caj.
  • Pen dimming Bebas Risiko 3840Hz: Disahkan oleh TÜV Rheinland Flicker Free Display Certification dan TÜV Rheinland Full Care Display Certification, dengan Natural Tone 2.0 untuk suhu warna paparan yang dioptimumkan.
  • Penyejukan Termaju: Ruang wap yang meliputi 36,881mm², 10% lebih besar daripada HONOR 90, untuk peng散熱 (san re): penggelapan haba yang luar biasa.

Kerjasama ini akan memberi tumpuan kepada menarik minat pemain global, menguatkan identiti jenama dan memupuk komuniti yang didorong oleh semangat pertandingan.

“Kami teruja untuk bekerjasama dengan HONOR sebagai rakan kongsi dalam Esports World Cup,” seru Ketua Pegawai Eksekutif Ralf Reichert di Esports World Cup Foundation. “Atlet EWC memerlukan teknologi permainan terbaik, kerana ia penting untuk mengekalkan integriti persaingan dan memberikan pengalaman yang tiada tandingan. HONOR 200 Pro adalah telefon pintar yang luar biasa, dilengkapi dengan teknologi canggih yang melepasi standard tinggi yang ditetapkan oleh atlet EWC. Kami tidak sabar untuk menyaksikan prestasinya yang menakjubban pada musim panas ini di Riyadh.”

“HONOR berbesar hati untuk bekerjasama dengan Esports World Cup dan menyediakan telefon pintar rasmi untuk pertandingan mudah alihnya,” kata Dr. Ray, Ketua Pegawai Pemasaran HONOR. “Sebagai jenama yang dedikasi kepada pengguna, HONOR berusaha untuk menawarkan produk yang memberikan pengalaman unggul dan prestasi yang ditingkatkan, terutamanya dalam kalangan pemain. Teknologi kami membolehkan pemain untuk melangkaui batasan mereka dan mencapai tahap baharu dalam perjalanan permainan mereka. Kami tidak sabar untuk melihat HONOR 200 Pro memacukan atlet esports terbaik dunia ketika mereka berusaha untuk mencapai kehebatan antarabangsa di Esports World Cup.”

Bermula pada 3 Julai, Esports World Cup akan mengubah Riyadh menjadi pusat peminat esports dan budaya permainan. Terletak di Bandaraya Boulevard, para peminat dapat menyaksikan atlet dan kelab kegemaran mereka bersaing dalam 22 kejohanan permainan untuk merebut sebahagian daripada hadiah wang tunai bernilai lebih daripada $60 juta, iaitu kumpulan hadiah terbesar dalam sejarah esports. Sepanjang lapan minggu, Esports World Cup juga akan menampilkan aktiviti festival yang termasuk pelbagai pengaktifan permainan, kejohanan komuniti, perayaan budaya pop, pengalaman antarabangsa dan banyak lagi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Esports World Cup, layari www.esportsworldcup.com, dan ikuti pengumuman permainan Esports World Cup yang akan datang di [X] (dahulu dikenali sebagai Twitter).

Untuk maklumat lanjut mengenai HONOR 200 Series, sila layari laman web rasmi HONOR Malaysia di https://www.honor.com/my/

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat