Ucapan bakal besan buat Nourul Depp

- Advertisement -

Kuala Lumpur: Penyanyi, Nourul Wahab Depp yang menyambut ulang tahun kelahiran ke-45 semalam menerima ‘hadiah istimewa’ daripada bakal besannya yang juga pelakon, Datin Maria Farida.

Nourul yang kini menetap di Bali, Indonesia memuat naik ucapan Maria yang antaranya mendoakan kesejahteraannya di media sosial.

“Happy birthday to my dear besan, Nourul Deep. Have a wonderful birthday kat sana. Saya harap saya boleh ada di sana tapi ada ‘shooting’.

“Jadi saya harap semuanya berjalan baik dan ‘enjoy’. Umur hanyalah angka tapi kamu tetap kelihatan ‘faboulous’. Okey balik kl kita ‘celebrate’ kat sini pula,” kata Maria.

Pada 14 Mei lalu, Nourul berkongsi gambar anaknya, Ayu Nazirah bersama teman lelakinya yang juga anak kepada Maria iaitu Mizan Ashley.

Perkongsian sempena ulang tahun Mizan ke -25 itu disambut gembira peminat Nourul apabila mengetahui penyanyi itu bakal berbesan dengan Maria.

Lebih menarik, Maria turut meninggalkan komen yang mengatakan anaknya bertemu dengan teman wanita yang baik.

Dalam pada itu, Nourul menerusi media sosialnya

turut berkongsi gambar ucapan Ayu yang didedikasikan buatnya.

Perkongsian ini mendapat 6,000 tanda suka daripada peminatnya.

Nourul atau nama sebenarnya Noorulhuda Abdul Wahab berpindah ke Bali bersama suami, Eric Daniel Depp dan tiga anak mereka iaitu Zachary, 9; Raphael, 7; dan Isabella 3; pada September tahun lalu.

Harian Metro

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
230,282FollowersFollow
27,584FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat