Afgan dan Lyodra bakal gegarkan Kuala Lumpur dengan Konsert Epik!

- Advertisement -

Berita gembira buat peminat tegar Afgan dan Lyodra di Malaysia! Duo penyanyi popular Indonesia ini bakal mengadakan konsert spektakuler bertajuk “ADA AFGAN & LYODRA: LIVE IN KUALA LUMPUR” pada 28 September 2024 bertempat di Megastar Arena, KL. Konsert ini dianjurkan oleh Kharisma Music, syarikat penganjur konsert terkemuka di Malaysia.

Afgan dan Lyodra, yang dikenali sebagai pasangan duet “Ada”, sudah mencuri hati peminat muzik di Indonesia dan Asia Tenggara dengan suara lunak mereka dan keserasian yang luar biasa. Konsert ini menjanjikan malam yang penuh dengan lagu-lagu hit popular, persembahan yang memukau, dan momen tak dapat dilupakan buat para peminat.

Kharisma Music bukan sahaja menguruskan konsert ini, tetapi juga bekerjasama dengan jenama kosmetik terkenal Malaysia, Alha Alfa, serta Intan Gelombang dan Futurace sebagai penganjur bersama. Segala butiran lanjut mengenai konsert ini akan diumumkan dalam sidang media khas yang dijadualkan pada bulan Ogos.

Walaupun butiran lanjut masih belum didedahkan, Kharisma Music memberi jaminan bahawa konsert ini akan menjadi pengalaman yang tak terlupakan buat penonton. Sidang media khas akan diadakan pada bulan Ogos nanti untuk mendedahkan maklumat lanjut tentang konsert, termasuk senarai lagu, artis jemputan, dan kejutan lain.

Jualan tiket untuk konsert “ADA AFGAN & LYODRA: LIVE IN KUALA LUMPUR” akan dibuka pada 10 Julai 2024 (Rabu) jam 12:00 tengah hari di laman web https://www.ticket2u.com.my/. Semua kategori tiket mempunyai tempat duduk bernombor dan pembeli boleh memilih kategori yang dikehendaki, dengan tempat duduk terbaik untuk kategori yang dipilih akan diberikan kepada pembeli awal.

Pembeli awal yang membeli tiket antara 10-11 Julai 2024 akan menikmati harga istimewa “early bird” untuk kategori tiket berikut:

  • Pesan Terakhir (RM258, harga biasa RM358)
  • Escape (RM338, harga biasa RM438)
  • Sang Dewi (RM458, harga biasa RM558)
  • Panah Asmara (RM488, harga biasa RM588)
  • Ada VIP (RM588, harga biasa RM688)
  • Ada VVIP (RM1,288, harga biasa RM1,488)

Bagi pembeli tiket kategori Ada VVIP, anda akan mendapat peluang eksklusif untuk sesi ‘meet & greet’, menerima barangan rasmi konsert seperti lanyard, serta sajian makanan dan minuman ringan.

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan konsert epik ini! Dapatkan tiket anda sekarang dan bersedia untuk dihiburkan oleh Afgan dan Lyodra dalam ‘ADA AFGAN & LYODRA: LIVE IN KUALA LUMPUR’.

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat