Kerjaya politik Azmin bermula dan akan tamat di Hulu Kelang – Juwairiya

- Advertisement -

HULU KELANG – Calon Pakatan Harapan (PH) Dewan Undangan Negeri (DUN) Hulu Kelang, Juwairiya Zulkifli akui tidak gentar berdepan Pengerusi Perikatan Nasional (PN) Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Juwairiya menegaskan beliau akan pastikan riwayat politik Azmin akan dipusarakan di Hulu Kelang.

“Kita harus tolak calon daripada PN, kita harus tamatkan riwayat politik Azmin Ali di bumi Hulu Kelang ini.

“Di sinilah beliau bermula ketika menjadi ADUN Hulu Kelang dahulu dan di sinilah kita akan tamatkan riwayat politik beliau,” katanya di pentas Jelajah Perpaduan Madani di Taman Permata Hulu Kelang, malam tadi.

Untuk rekod, Juwairiya pernah bekerja dengan Azmin pada 2010 ketika beliau menjadi Ahli Parlimen dan ADUN Bukit Antarabangsa.

Pada Pilihan Raya Umum (PRU10), Azmin telah dipilih sebagai ADUN Hulu Kelang manakala pada PRU13 Azmin memenangi kerusi DUN Bukit Antarabangsa malah beliau juga merupakan bekas ahli Parlimen Gombak.

author avatar
Janatul Firdaus Yaacob
-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat