“Penerbangan mudah dengan SAUDIA”: Aplikasi Saudia yang direka khas untuk anda

- Advertisement -

Dalam era yang menemukan keajaiban pengembaraan dengan inovasi teknologi, Saudia, iaitu syarikat penerbangan negara yang dibanggakan Arab Saudi, berbesar hati untuk memperkenalkan aplikasi “Saudia”, yang tersedia di Google Play dan Apple Store.

Keajaiban digital ini adalah sebahagian daripada penjenamaan semula strategik Saudia, yang direka khas untuk memudahkan pengalaman penerbangan, sekali gus mencerminkan komitmen mereka terhadap kemajuan dan kemudahan.

Bayangkan dunia dengan aplikasi perjalanan yang mampu melakukan lebih daripada sekadar asas — ini adalah kunci untuk mengubah perjalanan seseorang. Aplikasi “Saudia” direka khas untuk menjadi rakan pengubah keadaan, padat dengan ciri yang memberi satu kawalan ke atas perjalanan mereka.

Ini memudahkan urusan daftar masuk mudah alih, membolehkan seseorang menempah penerbangan, mengemas kini status penerbangan secara langsung, serta menawarkan pas masuk digital, semuanya direka khas untuk pengembara masa kini.

Selain itu, ini adalah kunci eksklusif kepada program kesetiaan Alfursan, sekali gus menjadikan setiap pengalaman penumpang yang menaiki Saudia bukan sahaja sebuah perjalanan, tetapi satu langkah ke arah pelbagai ganjaran.

Saudia telah melengkapi aplikasi ini dengan teknologi canggih, termasuk kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin, untuk melakukan lebih daripada sekadar meraih perhatian.

Teknologi ini menjadikan perjalanan seseorang lebih lancar dan diperibadikan, sekali gus menunjukkan komitmen Saudia dalam usaha menerajui kemajuan teknologi dan memastikan pengalaman perjalanan penumpang mereka sentiasa .

Pembangunan dan kemas kini aplikasi “Saudia” didorong oleh maklum balas yang tidak ternilai daripada keluarga pengembara global Saudia. Ini menunjukkan dedikasi Saudia untuk sentiasa mendengar perkara yang diingini oleh pengembara dan menjadikan aplikasi itu lebih penting untuk berkongsi kisah perjalanan seseorang melalui setiap kemas kini.

Tersedia untuk pengguna iOS dan Android, aplikasi “Saudia” membuka dunia yang mudah dan sedia untuk dimuat turun pada mana-mana peranti pintar. Sama ada seseorang itu merancang pengembaraan seterusnya dari ruang tamu mereka atau mencari jalan melalui lapangan terbang, Saudia kini hanya di hujung jari.

Saudia ingin menjemput semua pengembara untuk memuat turun aplikasi Saudia dan melangkah ke masa depan perjalanan – masa depan yang memastikan inovasi, kemewahan dan kemudahan bergerak seiring. Melalui aplikasi “Saudia”, mulakan perjalanan di mana satu-satunya perkara yang perlu dibimbangkan hanyalah barangan untuk dibawa bersama.

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat