Bukan Sekadar Bungkusan Makanan, Lihat Gaya Kreatif Army Abadikan BTS Meal

- Advertisement -

Malaysia telah menjadi negara Asia pertama yang dipilih untuk ‘world tour’ menu istimewa kolaborasi antara McDonald’s bersama BTS. Bahkan, BTS Meal mendapat sambutan yang memberansangkan seawal ia dijual secara rasmi.

Istimewanya di Malaysia, bekas makanan untuk BTS Meal didatangkan istimewa dengan rekaan yang cukup cantik sehinggakan para peminat mengambil keputusan untuk mengabadikan BTS Meal dengan penuh kreativiti.

Menerusi tinjauan kami di media sosial, ada segelintir peminat yang menyimpan dalam bekas khas, letakkan dalam frame dan banyak lagi untuk dijadikan sebagai koleksi peribadi.

https://www.tiktok.com/@arizaa613/video/6967228680770702593

@awdwulan

love it! its the ✨purple✨ for me 😍 #btsmeal #mcdonalds #case #iphone #diy #army

♬ Butter – 방탄소년단 (BTS)

@azullyaidris

Look what my sister did with her bts meal😂🏃‍♀️ #mcdxbts #btsmeal #bts #army

♬ Butter – 방탄소년단 (BTS)

https://www.tiktok.com/@tashjanncreations/video/6966901456280538370

 

 

Bukan itu sahaja, ada juga peminat yang menjadikan bekas makanan sebagai casing telefon bimbit dan dari bekas minuman menjadi sebuah tumbler.  Malah, ada juga jadikan mengubah bekas makanan menjadi keychain.

Kreatif sungguh para peminat BTS ini dalam mengabadikan bungkusan makanan BTS Meal ini. Bagi anda yang tidak tahu mahu menyimpan seperti mana, semoga perkongsian ini sedikit sebanyak akan membantu anda.

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
27,540FollowersFollow
13,813SubscribersSubscribe

Topik Hangat