Kumpulan Rock Dukes lancar lagu terbaru berjudul ‘Laila’

- Advertisement -

Kumpulan muzik rock baharu, Dukes, yang terdiri daripada penyanyi Ziggy, gitaris utama Rayyan, gitaris ritma Jimbo, pemain bass Umar, dan pemain dram Cheng Wei, bersedia untuk memukau peminat muzik dengan lagu terbaru mereka, ‘Laila’.

Dukes, yang ditubuhkan di Universiti Malaya pada penghujung 2022, bakal melancarkan lagu ‘Laila’ pada 21 Jun 2024. Lagu ini diilhamkan oleh fantasi romantis yang menggambarkan perasaan sukacita yang mendalam terhadap seorang gadis bernama Laila. Komposisi liriknya membawa pendengar melalui perasaan penyanyi yang terpesona dengan kecantikan dan keunikannya, serta impian manis akan masa depan bersama.

Menurut kumpulan ini, proses rakaman ‘Laila’ berjalan lancar dengan bantuan penerbit mereka, Amsyar, meskipun cabaran utama mereka adalah mengatur masa yang terhad kerana komitmen akademik mereka di universiti.

Kumpulan ini mempunyai harapan yang tinggi bahawa lagu ‘Laila’ akan disambut baik oleh pendengar mereka. Mereka mengungkapkan matlamat untuk dikenali dalam industri muzik melalui karya ini, yang mereka gambarkan sebagai langkah awal dalam perjalanan mereka.

‘Laila’ akan tersedia untuk dimuat turun di pelbagai platform digital termasuk iTunes, Apple Music, Deezer, KKBox, Spotify, YouTube, dan YouTube Music.

Jangan lepaskan pelancaran rasmi lagu ‘Laila’ oleh Dukes pada 21 Jun 2024, di mana peminat muzik boleh menikmatinya dan merasai pengalaman muzik rock yang mengasyikkan dari kumpulan ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai kumpulan Dukes dan lagu ‘Laila’, sila layari laman sesawang rasmi mereka atau ikuti perkembangan terkini melalui media sosial mereka.

-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat