PM belum buat keputusan sokong Manchester United atau ASEAN All-Stars

- Advertisement -

KUALA LUMPUR – Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim masih belum memuktamadkan pasukan pilihan yang bakal disokongnya antara Manchester United atau ASEAN All-Stars yang akan berentap di Stadium Nasional Bukit Jalil, 28 Mei ini.

“Berkesempatan bertemu dengan Ketua Pegawai Eksekutif Manchester United Omar Berrada dan pengendali pasukan, Ruben Amorim.

“Pertemuan ini turut dihadiri para pemain dan pengurusan pasukan ASEAN All-Stars diketuai Ketua Jurulatih, Kim Sang Sik.

“Saya ucapkan selamat berentap buat kedua-dua pasukan yang akan beraksi di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Saya masih berfikir nak sokong siapa malam esok,” catat Anwar di Facebooknya.

Manchester United memulakan jelajah pasca-musim mereka yang bermula di Malaysia.

Bagi memulakan jelajah mereka, Manchester United akan berdepan ASEAN All-Stars di Stadium Nasional Bukit Jalil yang berkapasiti 84,000 di Kuala Lumpur 28 Mei ini.

author avatar
Janatul Firdaus Yaacob
-- Iklan --
-- Iklan --

Related Articles

Stay Connected

474,121FansLike
25,100FollowersFollow
230,282FollowersFollow
27,197FollowersFollow
15,189SubscribersSubscribe

Topik Hangat