Aksi Seks Remaja Perempuan, Timbulkan Kemarahan Masyarakat

Kuala Lumpur – Tindakan bodoh seorang remaja perempuan yang memuat naikkan sekeping gambar lucahnya telah menimbulkan kemarahan para pengguna Twitter di negara ini.

Remaja Bodoh 1

Gambar yang memaparkan aksi seks bersama pasangannya itu telah menerima kecaman pelbagai lapisan masyarakat yang jelas tidak bersetuju dengan tindakan itu.

Remaja yang menggunakan identiti ‘Aslinda Pit’ itu mengatakan, aksi seks tersebut telah dirakam di salah sebuah stesen minyak kerana ingin melepaskan rindu bersama kekasihnya.

“@aslinda_pit: Lepas windu nan cyng at petronas #love #myheart #petronas #doggyselfie pic.twitter.com/yfsY6G6u20″ jelasnya melalui akaun twitter tersebut.

Disebabkan itu, sebilangan besar pengguna twitter telah menghantar laporan ‘flag media’ kepada pengendali Twitter. Hasil laporan tersebut akaun tersebut akhirnya telah dipadamkan, kerana melanggar syarat-syarat yang dibenarkan.

Diharapkan tindakan bodoh dan tidak bermoral itu dapat dijadikan iktibar dan pengajaran oleh para pengguna media sosial yang lain.

4 thoughts on “Aksi Seks Remaja Perempuan, Timbulkan Kemarahan Masyarakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.