Wanna Ali Dapat Peluang Kerana Iras Diana Danielle

PETALING JAYA – Penyanyi Wanna Ali ditawarkan untuk menjadi jurucakap kepada sebuah produk iklan gara-gara wajahnya dikatakan mempunyai iras dengan pelakon Diana Danielle.

 

Bagaimanapun, Wanna atau nama sebenarnya Norsyazwana Ali, 18, berkata, dia masih lagi mempertimbangkan tawaran tersebut.

 

“Ramai yang beritahu bahawa wajah saya seperti pelakon itu, tetapi saya sendiri tidak pernah bertemu dengannya.

 

“Malah saya juga dapat tawaran untuk jadi duta sebuah produk yang sebelum ini menggunakan khidmat Diana kerana wajah kami dikatakan sama, tetapi saya masih mempertimbangkan tawaran tersebut,” ujarnya kepada mStar Online.

 

Dalam pada itu, Wanna memberitahu pengorbanannya meninggalkan sementara dunia hiburan bagi menumpukan perhatian terhadap peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sebelum ini berbaloi.

 

Dia yang mendapat keputusan cemerlang iaitu 7A 2B dalam peperiksaan tersebut berhasrat untuk menyambung pelajaran dalam bidang pengurusan perniagaan di sebuah universiti swasta tidak lama lagi.

 

“Alhamdulillah, saya dapat keputusan yang cemerlang pada SPM lalu. Pengorbanan saya menghilang selama setahun di saat nama sedang meningkat naik dilihat sangat berbaloi, saya tidak rasa kesal pun bila orang sudah lupakan saya.

 

“Bagi saya bidang nyanyian ini hanya sebagai hobi yang serius sahaja dan pelajaran adalah yang paling utama,” ujarnya.

 

Wanna berkata, dia menggunakan masa yang ada sebelum menyambung pelajaran untuk mempromosi single terbaharunya iaitu Tak Mengapa berkolaborasi dengan penyanyi rap, Juzzthin. – Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.