Saya Tiada Masalah Dengan Najib – Ku Li

Gua Musang – Anggota Parlimen Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah berkata beliau tidak mempunyai sebarang masalah dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, walaupun terdapat desas-desus segelintir pihak yang mahukan beliau menjawat jawatan nombor satu negara itu.

 

Tengku Razaleigh yang juga Ketua UMNO bahagian Gua Musang berkata hubungan beliau dengan perdana menteri juga baik dan beliau sering berjumpa dengan Najib.

 

“Saya (ada) jumpa perdana menteri Ahad lepas. Kalau desas-desus ini, tak habis-habislah,” katanya ketika ditemui pemberita selepas merasmikan persidangan perwakilan UMNO bahagian Gua Musang di Dewan Bukit Chekati di sini, hari ini.

 

Hadir sama Timbalan Ketua UMNO bahagian Gua Musang Datuk Nozula Mat Diah.

 

Tengku Razaleigh turut mengulangi pendiriannya untuk tidak bertanding pada pilihan raya umum ke-14 dan ini merupakan penggal terakhir beliau sebagai anggota Parlimen Gua Musang.

 

“Saya tak bersara (daripada politik) tapi saya tak nak (bertanding sebagai anggota Parlimen Gua Musang). Saya dah beritahu dekat Najib. Saya rasa ini penggal akhir sayalah dan saya harap mereka semua fahamlah. Saya bukan tongkat langit,” katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.