Kamal Adli Hilang ‘Kesayangan’ Lagi

Nampaknya nama pelakon, Kamal Adli kian hangat diperkatakan setelah mengalami masalah dalam hubungan cinta bersama pelakon cantik, Emma Maembong akibat campur tangan orang ketiga yang dikatakan kini sudah berakhir.

Lebih menyedihkan buat finalis Super Spontan itu apabila sekali lagi dia kehilangan ‘kesayangannya’ iaitu motor besar berkuasa tinggi (Superbike ) jenis Aprillia Shiver.

Berita kehilangan itu dikongsi menerusi perkongsian yang dimuat naik di laman sosial Facebook sahabatnya, Rafiudin Hasan kira-kira jam dua petang semalam, lapor MH.

Menurut Rafiudin, motor berwarna hitam bernombor WXW 4645 itu dipercayai hilang di kediaman mereka. Di Taman Chempaka Ampang.
“Salam kawan-kawan bikers. Sahabat saya Kamal Adli telah kehilangan motor jenis Aprilia Shiver no plate WXW 4645 berwarna hitam pagi tadi.”

“Motor hilang di depan rumah di Taman Chempaka Ampang. Mohon jasa baik semua jika ternampak motor ini, sila hubungi nombor ini segera 017-2780948. Terima kasih semua.” Ujarnya di ruangan kapsyen.

Rafiudin turut meminta orang ramai menghebahkan perkara ini dan menghubungi nombor 017-2780948 jika ternampak atau ada maklumat mengenai kenderaan tersebut.

Dalam perkembangan lain, Kamal Adli akan berentap bersama lapan peserta Ozlynn, Sharif Zero, Mamak Puteh, Shahrol Shiro, Achey Bocey, Shuk SYJ dan Fad Bocey di peringkat akhir Super Spontan Superstar 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.