Pelawak Hantar Gambar Alat Sulit

Khabar yang mendakwa seorang pelawak negara ini didakwa menghantar gambar alat sulit kepada seorang artis negara jiran, Singapura yang merupakan seorang penyanyi dan pelakon, mengejutkan ramai pihak.

Memetik MH, menurut satu sumber, perbualan melalui aplikasi Whatsapp antara pelawak ini dan artis Singapura tersebut telah diterima oleh mereka melalui kiriman emel.

Dalam perbualan tersebut kelihatan begitu mesra kedua-dua mereka dengan menggunakan panggilan sayang dan menurut sumber lagi, pelawak itu sudahpun berumah tangga dan tidak pernah mempunyai sebarang kontroversi dan berimej bersih.

Tarikh perbualan antara dua selebriti ini tertulis pada rekod video call dan panggilan telefon adalah sekitar bulan Mei yang lalu.

Masih lagi tertanya-tanya siapa agaknya pelawak yang sudah berumah tangga dan tidak pernah mempunyai sebarang kontroversi ini.

Paparan perbualan Whatsapp antara pelawak dan penyanyi dari negara jiran ini, turut menghantar gambar alat sulit. Bukan sekadar menghantar gambar jijik tersebut malah turut mengajak untuk datang menemaninya di hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.