Gadis Ini Minta Netizen Jangan Mengecamnya Lagi

GARA-GARA aksi comelnya, si gadis manis ini kini telah tular menerusi pageFacebook dan Twitter.

Suziyana Hasim, 21, berasal dari Felda Jengka 21, Pahang ini telah mendapat perhatian apabila dia kelihatan mengenyitkan matanya dan melambaikan tangan dalam satu laporan berita sebuah stesen tv tempatan.

Tetapi di dalam akaun Twitternya, Suziyana kelihatan semakin rimas dengan perkara ini apabila dia telah memuat naik satu post yang berbunyi:

Dengan harapan takde lagi page fb yang viralkan video tu”

Sebelum itu, dia juga telah memuat naik post sebagai reaksi yang mana dia dikatakan telah dihina oleh warga Facebook kerana tindakan spontannya itu.

Biasalah, siapa yang tidak suka apabila wajah sudah dapat ‘masuk’ tv kan ditonton pula satu Malaysia. Takkan itu pun nak kutuk jugak wahai rakan sekalian?

Pada mulanya tiada siapa yang perasan keletah si manis ini, sehinggalah seorang pengguna Twitter, @ajibtoo telah merakam di telefon bimbitnya dan memuat naik video itu di akaun Twitternya dengan kapsyen

Rt sampai jumpa twitter dia” dan yang lebih menarik apabila Suziyana telah membalas di ruangan komennya

Apa pun, bertabahlah ya Suziyana. Pengguna Facebook ni memang semuanya nak ambil serius. Nak buat lawak sikit pun tak boleh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.