Johnny Depp Minta Maaf ‘Serang’ Trump

Ketika pelakon Johnny Depp berada di festival muzik, Glastonbury pada Jumaat lalu, dia dikatakan telah menarik perhatian ramai dengan menjadikan Presiden Donald Trump sebagai bahan jenaka.

Menurut Daily Mirror, dalam keadaan mabuk, Depp,54, meminta pelayan di salah satu lokasi filem Cineramageddon menyediakan tempat khas sebagai pentas untuk berseronok sepanjang malam.

“Saya rasa dia perlukan bantuan dan banyak lagi tempat-tempat persembunyian yang dia boleh pergi,” kata Depp.

Tambah Depp, “Ini hanyalah soalan sahaja. Saya tidak menyindir sesiapa. Saya tahu, perkara ini menjadi topik utama di akhbar, lapor mStar.

Johnny Depp berada di festival Glastonbury 2017 yang berlangsung pada 21 hingga 26 Jun. 

“Malah, ia akan menjadi lebih teruk. Saya mahu anda semua menjadi sebahagian daripada itu. Bila kali terakhir seorang pelakon menyerang presiden? Saya mahu kelayakan itu kerana saya bukan pelakon. Saya menipu untuk hidup.

“Bagaimanapun, benda ini hanya seketika dan mungkin sudah tiba masanya.”

Selepas daripada itu, pelakon The Lone Ranger ini telah memohon maaf dan dia menyesal dengan kenyataan gurauan tersebut. 

“Saya ingin mohon maaf kerana bergurau dan menghina presiden Donald Trump. Saya tidak bermaksud apa-apa dan tiada niat jahat. Saya sekadar ingin berjenaka sahaja,” ujarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.