Layari FB Secara Percuma Dengan Hanya RM28 Sebulan

BERITA baik buat pengguna pelan prabayar Digi Prepaid Live yang ‘gila’ strim video dan lagu-lagu kegemaran anda!

Kini, anda boleh menambah kuota internet berkelajuan tinggi sebanyak 5GB High Speed Internet serta melayari Facebook secara Percuma—dengan harga hebat iaitu hanya RM28 sebulan!!

Strim video daripada YouTube atau di Facebook Live sudah menjadi perkara yang semakin popular dilakukan untuk mengisi masa senggang terutamanya bagi mereka yang mempunyai vlog sendiri.

Ohsem! RM28 Boleh Layar Facebook Secara Percuma!

Dengan Facebook Live, anda boleh buat LIVE macam-macam seperti surprise rakan-rakan anda dengan memberikan gambaran secara langsung terhadap konsert yang anda sedang nikmati atau tarikan perlancongan yang anda kunjungi tanpa perlu terkejar-kejar mencari wi-fi untuk memuat naik video-video tersebut.

Lagi-lagi zaman teknologi yang sedang berkembang sekarang, anda juga boleh stream Facebook video ke TV anda melalui Chromecast atau Apple TV.

Bukan itu sahaja, malah tawaran terbaru Digi ini membolehkan anda strim video di mana-mana sahaja walaupun ketika menikmati secawan kopi bersama teman di kafe, memanjakan diri di spa atau ketika sedang bersenam di gym!

Bayangkan, dengan penggunaan Facebook Percuma, kini anda tidak lagi ketinggalan terhadap trend-trend terkini, sentiasa up-to-date dengan perkembangan semasa dan juga gosip-gosip terhangat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.