Video: Pelancong Lelaki Nyaris ‘Dirogol’ Burung Kasawari

Australia – Mungkin ia sesuatu yang janggal dan sangat kelakar apabila seekor haiwan ‘mengajak’ manusia untuk melakukan seks.

 

Namun, situasi tersebut berlaku kepada seorang pengembara dari Amerika Syarikat yang terpaksa berdepan detik cemas apabila seekor burung kasawari mendekatinya untuk melakukan hubungan seks.

 

 

Menurut portal berita antarabangsa, Mail Online, rakaman video yang dirakam oleh rakannya itu menunjukkan lelaki terbabit sedang berbaring di semak bagi merakam gambar bersama gurung gergasi itu.

 

Bagaimanapun, keadaan bertukar lawak apabila burung berkenaan dilihat mengelilingi pelancong itu beberapa kali yang mungkin menyifatkannya sebagai pasangan yang sesuai untuk seks.

 

Rakannya yang merakam adegan lucu itu kedengaran tertawa besar dan terkejut apabila burung berkenaan kelihatan begitu ghairah dengan membongkokkan kakinya serta bergerak dalam kedudukan mengawan antara paha lelaki itu.

 

“Burung itu jatuh cinta dengan kamu.

 

“Dia mahu melakukan seks. Burung itu tengah cari ‘ulat’ kamu,” kata rakannya dalam video tersebut.

 

Lelaki tersebut yang kelihatan sedikit risau berkata: “Bagaimana saya mahu keluar dari sini?”

 

Namun, selepas beberapa minit kemudian, burung tersebut kelihatan ‘berputus asa’ dan membolehkan pengembara itu untuk melarikan diri.

 

Difahamkan, spesis burung terbesar di Australia itu biasanya mengelilingi pasangannya sebelum melakukan seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.