Aiman Hakim & Nur Fathia Tangguh Kahwin

PETALING JAYA – Pelakon Aiman Hakim memberitahu salah satu punca dia dan kekasihnya pelakon Nur Fathia Latiff, 27, belum merancang untuk berkahwin dalam masa terdekat adalah disebabkan terikat dengan kontrak iklan.

 

Aiman atau nama sebanarnya Aiman Hakim Ridza, 25, berkata, mereka berdua masih dalam kontrak produk iklan yang memerlukan status tersebut (solo) dikekalkan dalam tempoh masa tertentu.

 

“Kami tiada masalah lain kerana keluarga kami sudah kenal masing-masing cuma masalah jadual kerja yang padat dan masih dalam kontrak iklan.

 

“Saya ada kontrak dengan Garnier selama lima tahun dan Fathia pula terikat dengan produk kosmetik Avon. Bukan tidak boleh kahwin tetapi perlu beritahu awal-awal kerana mereka perlu tukar branding iklan tersebut,” ujarnya kepada mStar Online.

 

Aiman berkata demikian ketika diminta mengulas tentang perkembangan hubungan percintaannya dengan pelakon Fathia yang dilaporkan putus Februari lalu sudah bersambung semula.

 

Sementara itu, ditanya mendalam tentang hubungan yang pernah terputus itu, Aiman berkata, ia adalah asam garam setiap hubungan percintaan.

 

“Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula hubungan percintaan sudah tentu ada naik dan turunnya. Sekarang hubungan kami semakin baik dan saya harap semua doakan yang terbaik sahaja.

 

“Saya tidak mahu ulas perkara ini dan mahu terus fikir ke hadapan sahaja,” ujarnya.

 

Dalam pada itu, Aiman berkata, dia kini bersikap terbuka dalam bercerita tentang hubungan percintaan tersebut berikutan ai adalah sesuatu perkara positif.

 

Katanya, pengalaman beberapa tahun dalam industri hiburan membuatkan dirinya semakin matang untuk berhadapan dengan isu dan kontroversi. – Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.