Netizen Kecam Sikap Angkuh Zamihan

Kuala Lumpur – Video Zamihan memegang 4000 ekor jin menjadi viral apabila ramai yang membuat perkongsian video tersebut di laman sosial Facebook.

 

Rata-rata netizen menyifatkan dakwaan Zamihan menunjukkan sikapnya yang angkuh.

 

Seorang daripada pengguna laman sosial Facebook, Hanisya Abdul hamid telah memuat naik status dan berkongsi video tersebut.

 

Menerusi statusnya, “Pergh!…. dahsyat sungguh ustaz KDN ni weh!!!! … dah cekak leher 4,000 ekor jin … siap cakap jin tu tuannya ada yang bergelar Tan Sri dan kesemua jin-jin berkenaan takut dan gentar dengan beliau ….. sembang kencang macam berjalan tak pijak bumi …. TENKIU,”tulisnya.

 

Status yang dikongsinya mendapat komen yang mengecam tindakan Zamihan.

 

Anuar Permata memberi komen, “Orang agama ni aneh. Dia suruh orang ingatkan Tuhan, dia sendiri pengikut Setan. Dia suruh orang bersederhana, dia naik VW Golf. Dia suruh orang kontrol nafsu, dia punyai 3 zakar yang tak cukup satu. Dia pergi tangkap orang berkhalwat, dia juga yang payahkan zakat utk kahwin. Dia haramkan MLM yang sana, dia halalkan MLM yang sini. Dia yang dijemput bagi ceramah, dia berniaga Kopi arabica, Kopiah dan Jubah. Dia minta berhati hati dengan “Talbis Iblis”, dia sendiri khayal di celah kangkang Iblis,”tulisnya.-SuaraTV

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.