Selepas Isu Babi Cute, Airport Kota Bharu Pula ‘Dihentam’ Chef Wan

KECOH di media sosial Datuk Chef Wan mengenai post nya di laman sosial nya yang di kata kan mengritik kemudahan awam di Lapangan Terbang Kota Bahru.

Berbagai komen lah di wall laman sosial Chef Wan berbagai pendapat diajukan mengenai apa yang di tulis oleh Che Wan ada yang setuju dengan pendapat Chef Wan dan ada pula yang tidak setuju dan mereka menganggap Chef Wan mengina AirPort terbabit.

Namun Chef Wan tidak melatah namun sedikit emosi dengan segala komen negetif pengikut laman sosial nya kerana bagi nya itu adalah pendapat diri nya, tak salah beliau menegur untuk kebaikan.

” ni nampak otak kurang cerdik.Dia tak tahu ke kita cerita bukan sebab kita ni rajin ke malas ke naik tangga tetapi mahu kemudahan airport yg sempurna untuk kemudahan orang ramai seperti yg ramai yg memberi pandangan disini…Tiba2 rasa defensive pulak dan merapu kisah dia mengandung la mcm kita ni kisah hal dia nak turun naik tangga…Nasihat saya jika kurang faham bila org bercerita dan tidak cerdik duduk diam2 jgn comment nampak sangat kebodohan beliau…This is the kind of mentality orang Melayu yg saya selalu perkata kan susah nak berubah dan forever on the negative side.Saya baca comment dia pun saya nak gelak kebodohan beliau.Tak la bodoh sombong pulak pandangannya. ”

 

Apa-apa pun itu hanya lah pendapat setiap orang berhak menyuarakan segala pendapat mereka, jika tiada kritikan mungkin sampai bila-bila lah keadaan tidak akan berubah, kritik untuk kebaikan memang tidak salah.

2 thoughts on “Selepas Isu Babi Cute, Airport Kota Bharu Pula ‘Dihentam’ Chef Wan

  • June 19, 2014 at 9:02 am
    Permalink

    Betul juga tegur chef Wan tu…buatlah tangga bergerak utk kemudahan semua…terutama warga Emas,perempuan yg megandug, OKU, dll

    Reply
  • June 20, 2014 at 12:03 am
    Permalink

    lift ada…cuma antara nak atau tidak menunggu..muatla masuk lift tu 3-4org…mmg khas utk.OKU n warga emas la tu…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.