KJ Bertanding Presiden Umno?

KUALA LUMPUR – Khairy Jamaluddin dijangka akan mengumumkan untuk bertanding jawatan presiden Umno.

Sumber berkata Ketua Pemuda Umno itu sedang dalam proses mengemukakan kertas pencalonannya untuk pemilihan parti pada 30 Jun.

Hari ini (17 Jun) adalah hari terakhir untuk penyerahan.

Khairy bakal menentang Tengku Razaleigh Hamzah dan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Seorang lagi pencabar setakat yang belum dikenalpasti iaitu ahli perniagaan dan blogger Rahmat Azim Abdul Aziz.

Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata bahawa Khairy adalah calon terbaik untuk jawatan itu kerana Umno kini dianggap sebagai parti dalam kekacauan dan tidak ada arah dalam perjuangannya.

2 thoughts on “KJ Bertanding Presiden Umno?

 • June 26, 2018 at 1:36 pm
  Permalink

  ohh tuhan gerakan hati kau untuk bertanding…..! macam itu ya….. tapi masa najib umno buat korupsi ,rasuah ,salah laku,kleptrokasi ….tuhan tak gerakan ker hati kau untuk bantah, berkata benar, protes,kritik yang kau kroni2,kuncu2 mengetahui dengan akal fikiran waras membantah….! poorah umno rosak dah…rosak hancur..musnah….! kau semua lah penjaham perosak ….yang tak perlu dikasihani atau ditolong…. biar siasat dakwa sumbat masuk penjara itu yang kami tunggu2 ….langit itu tinggi….allah swt maha berkuasa…. jgn kasihan pd perompak2 ini….biar merempat …..tak layak tiada hak ….. perompak duit rakyat…. ramai lagi akan didakwa,,,,tunggu lah…..insyallah…

  Reply
 • July 29, 2018 at 12:48 am
  Permalink

  hoi apa perlu ingat jasa korang? bodoh kayu? kau dipilih rakyat buat kerja lah! korang songlap duit rasuah kenang juga jasa? pala otak kau! muak benci meluat sgt2 tengok muka2 korang perosak segala2nya…..! niarlah korang hancur musnah derai bak debu itu yg sebaik2nya…. tk perly langsung utk baharu ….! buang masa tenaga …!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.