Alif Satar Teruja Digandingkan Dengan Neelofa

Pelakon Alif Satar akui teruja apabila bakal digandingkan dengan Neelofa sebagai pelakon utama untuk sebuah drama bersiri Red Velvet selain mengakui ia sebuah drama mempunyai jalan cerita menarik dan berkualiti.

“Masa mula-mula ditawarkan saya dengar Neelofa yang mahukan saya bergandingan dengannya dalam drama ini.

“Sebenarnya saya tidak kisah dengan siapa saya berlakon asalkan saya dapat naskah yang mempunyai kualiti.

“Setelah membaca skrip dan tahu jalan ceritanya saya rasa drama ini mempunyai kualiti tersendiri dan menarik untuk diketengahkan.

“Apa-apa pun saya teruja untuk melakukannya kerana sudah tiba masanya kita tampil dengan drama berkualiti serta orang-orang yang berkualiti di kaca TV,” katanya kepada Astro Gempak.

Red Velvet akan ditayangkan di slot Mega Drama dan di jadualkan bakal menjalani penggambaran bermula selepas sambutan hari raya Aidilfitri, lapor AstroGempak.

Mengulas mengenai chemistry bersama Neelofa, Alif memberitahu ia bukan perkara yang sukar baginya.

“Apa yang boleh saya beritahu watak saya dalam ini adalah seorang baker atau pembuat kek bercinta dengan seorang wanita yang dilakonkan oleh Neelofa.

“Rasanya selama berlakon ini, saya tiada masalah untuk cipta chemistry dalam lakonan kerana saya sering berjumpa dengan ramai orang baru dan saya pandai untuk berkomunikasi.

“Namun, apa-apa pun kita lihat sahaja nanti chemistry kami selepas masuk set penggambaran,” katanya lagi.

Perkembangan lain, Alif kini muncul dengan baju Melayu Tradisi Alif Satar by Bon Zainal yang telah dijual di pasaraya Parkson serta butik terpilih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.