Bintang Star Trek Respon Tuduhan Raba Pelakon Muda

Selepas lama berdiam, akhirnya aktor aktivis homoseksual, pelakon dan pengarah George Takei, tampil menafikan dakwaan meraba seorang aktor muda dikenali sebagai Scott R Brunton sekitar 35 tahun yang lalu.

Menerusi laman sosial Twitter, pelakon yang pernah membintangi filem Star Trek itu terkejut dan menyifatkan tuduhan tersebut satu perkara yang paling menyakitkan.

“Peristiwa yang dinyatakan pada tahun 1980-an tidak berlaku dan saya tidak tahu mengapa mereka mendakwa saya sekarang, lapor MD.

“Saya terkejut dan bingung. Secara peribadi ia menyakitkan. Puas saya cuba berfikir dan bertanya pada diri sama ada saya mengingati Brunton, dan saya tidak boleh mengatakan saya lakukan.

Baru-baru ini, Scott R Brunton mendedahkan kepada Reporter Hollywood bahawa pada tahun 1981, ketika DIA berusia 23 tahun, dia telah di jemput ke kondominium Takei di Los Angeles.

Brunton menegaskan bahawa minumannya mungkin telah ditambah sesuatu. Kemudia dia tertidur dan apabila terjaga dan mendapati Takei cuba meraba alat kelaminnya.

“Ini berlaku lama dahulu tetapi saya tidak pernah melupakannya,” katanya.

Bagaimanapun Takei berkata dia mengambil serius mengenai tuduhan dan akan me

“Tetapi saya mengambil serius dakwaan ini dan saya ingin memberikan respons saya dengan teliti.

Pelakon berusia 80 tahun itu menegaskan dia kini menjalani kehidupan bahagia dengan suaminya dikenali sebagai Brad serta mengucapkan terima kasih kepada peminat yang tetap mempercayainya.

“Brad, yang seratus peratus di samping saya sebagai pasangan hidup saya lebih dari 30 tahun dan sekarang suami saya menyokongkan sepenuhnya oleh pihak saya.

“Terima kasih banyak daripada anda untuk semua kata-kata yang baik dan kepercayaan yang sangat bermakna kepada kami,” tulisnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.