Gambar ‘Hantu’ Paul Walker Bersama Vin Diesel

SEORANG peminat kepada mendiang pelakon filem ‘Fast and Furious’, Paul Walker membuat penghormatan lain daripada yang lain, serentak dengan penghormatan penuh emosi oleh seorang lagi bintang filem pecah panggung itu, Vin Diesel di Anugerah Filem MTV.

 

Portal Mirror melaporkan gambar itu menunjukkan Vin Diesel sedang bersandar pada sebuah kereta, dengan imej bayang Paul Walker berdiri di sebelahnya.

 

Walker meninggal dunia akibat kemalangan kereta pada November 2013, tetapi penghormatan terhadap bintang Hollywood kembali dibuat selepas filem terbaharu Furious 7 yang menampilkan lakonan terakhir beliau memegang watak Brian O’Conner, kini mula ditayangkan di seluruh dunia.

 

Imej ‘hantu’ Walker itu dimuat naik oleh seorang peminat Jeffrey Raymond Frohlich dan ia kini tersebar dan menjadi viral di media sosial.

 

Bercakap pada Anugerah Filem MTV pada malam Ahad (pagi Isnin waktu Malaysia), Vin Diesel berkata: “Kali terakhir saya berdiri di atas pentas ini adalah bersama Pablo (panggilan Walker oleh Diesel).

 

“Jadi, saya mahu menceritakan sedikit tentang anda dengan lagu yang indah ini.”

 

Diesel menyanyikan lagu “See You Again” sebagai penghormatan kepada Walker di Anugerah Filem MTV. – Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.