Bekas Skandal Dakwa Wak Doyok, Gay?

Kuala Lumpur – Seorang pengguna media sosial, Twitter yang menggunakan nama Zaheed Shah Jaafar mendakwa personaliti hiburan, Wak Doyok terlibat dengan aktiviti songsang.

 

Menurut Zaheed di akaun tersebut, beliau pernah menjalinkan hubungan dengan selebriti berkenaan serta mempunyai senarai nama lelaki-lelaki yang pernah menjadi ‘boyfriend’ kepada Wak Doyok.

 

“But*h dia!!! Nak aku list down ex boyfriend dia or scandal se-x dia ke macam mana? @Wak_Doyok.

 

“Even aku pun pernah isap sikit,” uajr lelaki tersebut di akuan twitternya.

 

Wak Doyok atau nama sebenarnmya Muhammad. Azwan Mohd. Nor  sebelum ini berkata dirinya bukan gay seperti yang tersebar di media sosial.

 

“Saya tidak ambil kisah pun apa orang cakap. Kita tidak boleh suruh orang berhenti bercakap. Saya bukan gay, saya sembahyang punya orang, tak amalkan hubungan sejenis,” katanya sebelum ini.

 

Kenyataannya itu kemudiannya dikecam oleh golongan tersebut.

 

“Wak Mangkok ni ingat gay tak solat ke?” ujar TedWrites di laman twitter.

 

SuaraTV cuba menghubungi Wak Doyok bagi mendapatkan kenyataan berhubung isu yang dibangkitkan namun gagal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.