Kecoh Satu Malaysia Pasal Buku Saya: Fattah

BARU sahaja menerbitkan buku 99 Kata-Kata #Qalifmoden, nama Fattah Amin terus panas di media sosial, malah kisah bukunya menjadi bualan di alam maya.

 

Mana tidaknya, pelbagai ‘trolls’ mengenai isi kandungan bukunya disebut-disebut netizen sejak ia dilancarkan baru-baru ini.

 

Hari ini, Fattah Amin menerusi akaun Instagramnya tampil meluahkan perasaannya terhadap ‘serangan-serangan’ netizan kepadanya.

 
“Salam semua… pertamanya saya nak ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan yang amat dahsyat dari anda semua. Kecoh satu Malaysia sekejap pasal buku saya ni.

 

“Sejujurnya, buku ‘collective item’ atau ‘merchandise’ saya ini diterbitkan untuk berkongsi kata-kata positif, nasihat dan impian saya untuk menjadi insan yang berguna serta menjadi inspirasi kepada semua,” katanya.

 

Pada masa sama, Fattah turut berpesan kepada peminatnya agar terus cuba untuk merealisasikan setiap impian biarpun ia hanyalah kecil.

 

“Setiap kejayaan bermula dengan sebuah impian.. Teruskan #doayangbaikbaik “and be kind to others”, Insya-ALLAH ALLAH SWT akan mempermudahkan urusan dan perjalanan hidup kita,” katanya.

 

Ternyata, Fattah tidak mudah melatah dengan setiap komen yang diberikan kepadanya.

 

Sejak memuat naik status tersebut, peminat Fattah terus memberikan kata-kata semangat untuknya supaya tidak cepat melatah dan sentiasa berdoa pelakon kesayangan mereka itu akan terus sukses dalam bidang seni ini.-SInar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.