Chacha Maembong Dengan Anak VIP

Kisah Chacha lagi? Mungkin itu yang terlintas di fikiran pembaca dan peminat setia Cik Pang bila baca cerita ini. Hendak buat macam mana, memang sudah sampai cerita ke telinga Cik Pang memang tak boleh nak simpan lagi dah.

 

Anggap saja cerita Chacha ini sambungan minggu lalu. Macam orang buat filem sekuel sebabnya cerita yang Cik Pang nak kongsi inikan pun memang bertitik-tolak dari kisah minggu lalu.

 

Sewaktu bertemu rakan produksi baru-baru ini, ramai bukak cerita Chacha bermasalah yang Cik Pang kongsi minggu lalu. Ada teman bertanya, mengapa pelakon muda itu tidak mengikut jejak langkah kakaknya Emma yang sangat komited terhadap kerja.

 

Tiba-tiba seorang lagi teman menyampuk dan berkata, memang Chacha semakin hilang tumpuan terhadap kerja sebab a­syik dengan cinta barunya.

 

Tambah pula lelaki yang berjaya mememangi hatinya boleh tahan kaya, anak orang berpang­kat. Pendek kata, bapa kekasih­nya kalangan VIP. Disebabkan perkara itu, Chacha seperti tidak kisah lagi dengan soal kerja.

 

Begitu rupa ceritanya tapi bagi Cik Pang, sayang kalau Chacha lupa kerjaya seninya kerana lelaki. Sebabnya sayang kerana kita tidak akan tahu apa akan berlaku pada masa akan datang.

 

Kalau cinta itu berakhir di jenjang pelamin tidak mengapa, tetapi kalau musnah di tengah jalan bagaimana? Kalau Chacha masih serius dengan kerja, sekurang-kurangnya apa pun berlaku, dia masih ada kerjaya.

 

Apapun, Cik Pang hanya boleh bagi nasihat tetapi Chacha kena menentukan sendiri perjalanan hidup­nya. – HMetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.