‘Saya Tiada Hubungan Istimewa Dengan Bekas Suami Aktres’

KUALA LUMPUR: Pelakon popular, Nelydia Senrose menafikan dakwaan beliau menjalinkan hubungan istimewa dengan bekas suami seorang aktres terkenal sehingga mereka kononnya merancang mahu mendirikan rumah tangga.

Sambil menyifatkan berita tersebar itu tidak benar, pemilik nama Nik Zaris Nelydia Nik Sen, 22, itu turut menegaskan statusnya masih solo selepas gagal dalam percintaan sebelum ini.

“Memang saya ada terdengar gosip kononnya saya bercinta dengan lelaki berkenaan. Malah, ada juga rakan artis yang bertanyakan hal itu kepada saya, kerana kononnya mereka nampak saya keluar dengannya.

“Jujur saya katakan di sini, saya memang tiada sebarang hubungan dengan lelaki dimaksudkan itu. Malah, saya sendiri hairan macam mana perkara seperti ini boleh tersebar?,” kata pelakon Bukan Aku Tak Cinta ini ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai duta haruman terbaru Avon, Viva La Vita di sini, hari ini.

Nelydia bagaimanapun mengaku berkawan dengan lelaki terbabit, namun perhubungan itu tidak lebih daripada rakan biasa.

“Saya akui, kami memang berkawan, tetapi setakat rakan biasa saja. Kalau keluar pun, kami berbuat demikian secara beramai-ramai dan saya ditemani kakak serta adik. Kami tidak pernah keluar berdua.

“Selepas putus cinta beberapa tahun lalu, saya belum ada kekasih. Saya seorang yang sukar untuk jatuh cinta,” kata Nelydia.

Kata artis yang akan genap berusia 23 tahun pada 30 Julai ini, jika satu hari nanti jodohnya tiba juga, beliau berharap biarlah lelaki itu seorang yang matang dan mampu membimbingnya menjadi isteri yang solehah.-Bharian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.