Isteri Dicekup Dengan Lelaki Bangla, Pertahan Skandal

Tular di media sosial rakaman video seorang wanita ditangkap ketika bersama dengan seorang lelaki warga asing dari Bangladesh.

Menerusi video yang Menjadi tular di Facebook itu, wanita tersebut dilihat begitu marah apabila dicekup bersama dan mempertahankan lelaki tersebut.

Video yang berdurasi selama 1 minit 39 saat itu dikatakan berlaku di Taman Jubli, Alor Setar Kedah, dan telah ditonton lebih 10 ribu kali dan dikongsi lebih 6,000 oleh netizen.

Biarpun masih bergelar isteri orang, namun wanita itu mempertahankan skandalnya dan menegaskan bahawa lelaki terbabit tidak membawanya lari sebaliknya dirinya bersama lelaki itu dengan rela hati.

Rata-rata netizen yang menonton video tersebut mengecam tindakan tindakan yang dilakukan oleh wanita itu kerana berlaku curang terhadap suaminya.

“Alahaii, malunya rasa kerana sekurang-kurangnya jaga nama keluarga dan anak-anak. Ini betul melalukan kerana kamu itu masih bergelar suami orang.”tulis AzamRos.

FJ Hamsani menulis, “Penangan bangla. Bini orang pun dia boleh rembat. Wahai isteri, tak cium bau syurga kau curang dekat suami. Akhir zaman betul laa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.