Wanita Tidak Siuman Berjalan Bogel Di KL

Kuala Lumpur – Polis menahan seorang wanita warga Indonesia, dipercayai kurang siuman, yang berjalan dalam keadaan bogel di ibu kota Jumaat lepas.

 

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur SAC Zainuddin Ahmad berkata wanita berusia lingkungan 20-an itu kemudian diserahkan kepada Hospital Kuala Lumpur untuk mendapatkan rawatan mental.

 

Dalam kejadian kira-kira pukul 12 tengah hari Jumaat lepas, wanita itu berjalan dari Masjid Negara ke Kampung Attap di sini sambil menanggalkan pakaiannya satu persatu.

 

“Kami mendapat maklumat berkenaan daripada polis trafik yang bertugas ketika kejadian,” katanya.

 

Beliau berkata hasil siasatan ke atas wanita berkenaan, polis mendapatinya mengalami tekanan perasaan sehingga menyebabkan dia bertindak sedemikian.

 

Baru-baru ini sebuah video berdurasi 12 saat menjadi viral di laman sosial WhatsApp yang memaparkan seorang wanita bogel berjalan di tengah-tengah jalan raya di ibu kota.

 

Namun, sejak semalam gambar yang sama digunakan dengan kapsyen mengatakan bahawa wanita ini berjalan bogel kerana tidak berpuas hati dengan keputusan Mahkamah Persekutuan yang menolak rayuan dan mengekalkan hukuman lima tahun penjara dikenakan ke atas Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.