Video : Vida Sasar ‘I Am Me’ 100 Juta Tontonan Dalam Masa 3 Bulan

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Hasmiza Othman atau Vida (DSV) yang baru sahaja melancarkan muzik video rasmi lagu ‘I Am Me’ meletakkan sasaran 100 juta tontonan dalam masa tiga bulan.

“Alhamdulillah, muzik video untuk single pertama saya sudah pun dimuat naik di laman YouTube DSV Entertainment. Selepas ini, saya akan terus menggiatkan sesi promosi untuk memperkenalkan muzik video tersebut. Bukan sahaja Malaysia, malah di luar negara.

“Saya akan jadikan hasrat saya sebagai satu realiti dan serius untuk memperluaskan lagi populariti lagu ‘I Am Me’ sehingga ke peringkat antarabangsa,” katanya, lapor Gempak.

Bercerita mengenai konsep muzik video ini, konsep dan jalan cerita datang dari gabungan idea DSV dan pengarah muzik video ini, Ghaz Abu Bakar.

“Saya mengeluarkan idea asal. Ghaz memberikan nasihat dan buah fikiran serta idea baru yang bersesuaian dengan konsep muzik video ‘I Am Me’.

“Penggambaran juga dilakukan di rumah saya yang terletak di Ipoh. Saya berpuas hati dengan hasil akhir yang ditonjolkan oleh Ghaz,” katanya lagi.

Video lirik lagu ‘I Am Me’ mendapat tontonan hampir 8.9 juta pengguna di laman YouTube. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.