Zul Ariffin Mabuk?

Petaling Jaya – Baru sahaja nama pelakon ini mekar di hati peminat hiburan tempatan kerana lakonan beliau dalam drama bersiri Rindu Awak 200%, nampaknya kini ada gossip tidak enak sedang diperkatakan oleh para peminat di sebuah forum hiburan.

Sekeping Gambar  telah diambil di Langkawi ketika Zul Ariffin sedang berparti sakan malah wanita tersebut ialah seorang gadis yang tidak dikenali. Difahamkan, ketika itu, artis tersebut dalam keadaan separa sedar akibat mabuk. Menurut sumber, Zul Ariffin yang  sedang berpelukan dengan seorang gadis tidak dikenali mula tersebar sejak beberapa hari lalu dan gambar itu didakwa diambil ketika pelakon ini berada di Pulau Langkawi baru baru ini atas urusan kerja.

Semua sedia maklum akan hubungan cinta Zul Ariffin dan Gayatri Su-Lin Pillai namun gadis dalam gambar yang tersebar ini 99% tidak mempunyai susuk tubuh atau mirip penerbit filem itu.

Ada kemungkinan juga ini merupakan gambar lama sebelum Zul Ariffin popular seperti sekarang namun masih, pelakon itu perlu tampil dengan jawapan sendiri adakah gosip ini benar atau palsu?

-RK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.