Fasha Sudah Terbuka Hati Untuk Berkahwin

KUALA LUMPUR – Pelakon Fasha Sandha mengakui hatinya sudah mula terbuka untuk memberi ruang kepada lelaki lain yang ingin mengenalinya.

 

Wanita berusia 32 tahun itu turut membayangkan akan menamatkan zaman solo sebelum dua anaknya, Putra Rayfal Ramli, 3, dan Putri Raysha Jemaima, 2, meningkat dewasa.

 

“Saya belum terfikir untuk ke fasa seterusnya (perkahwinan). Bukan tidak berjumpa lelaki lain, tetapi ketika ini, saya takut tidak dapat memberikan komitmen kerana lebih mengutamakan kerjaya seni.

 

“Usia saya akan memasuki 33 tahun tidak lama lagi, saya berharap jodoh saya sampai sebelum anak-anak terlalu besar,”katanya lapor BH.

 

Mengakui anak-anak masih belum memahami situasi dia dan bekas suami, sementelah statusnya kini Fasha berkata jika ditakdirkan bertemu jodoh, dia akan menerimanya.

 

Fasha turut berkongsi masih belum ada lelaki yang cuba mendekati dan menghampirinya.

 

“Alhamdulillah, belum ada lelaki yang cuba mendekati untuk mengambil kesempatan hanya kerana saya ibu tunggal. Zaman sekarang tidak lagi sama seperti dulu. Persepsi masyarakat terhadap ibu tunggal juga sudah berubah.

 

“Sebagai ibu tunggal, kita perlu tunjukkan yang kita boleh bekerja dan berdikari supaya orang memandang tinggi serta jangan sesekali menunjukkan diri sebagai insan yang lemah,” katanya.

 

Mengenai perkembangan kerjaya, Fasha memberitahu dia terpaksa mengurangkan berat badannya bagi menjayakan wataknya sebagai Tisha dalam filem terbaharu, Badang, arahan Profesor Datuk Dr A Razak Mohaideen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.