Dapat Sokongan Keluarga Mentua

Melalui banyak perubahan sejak mendirikan rumah tangga pada April lalu, pelakon Juliana Evans, 27, mengakui bahagia dan bersyukur kerana keluarga mentua sangat menyokongnya untuk aktif dalam bidang seni.

Berkahwin dengan kerabat dari Selangor, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj, jelas terpancar kebahagiaan pada raut wajah wanita kacukan ini.

Bertemu Juliana baru-baru ini, dia sendiri tidak menyangka walaupun kini hidup dalam keluarga yang berprotokol, nyata keluarga suami bersikap terbuka.

“Alhamdulillah sejak berkahwin memang banyak perubahan yang saya lalui. Jika sebelum ini tidur ditemani ibu dan adik, kini buka saja mata suami berada di sebelah. Ia pengalaman baru untuk saya dan sesiapa saja yang baru mendirikan rumah tangga.

“Malah saya juga bersyukur dan tidak menyangka apabila keluarga suami mahu saya aktif berlakon tanpa sebarang halangan,” katanya.

Berkongsi perkembangan seni pula, Juliana yang terbabit meminjamkan suara untuk filem komedi animasi The Secret Life of Pets berkata, walaupun mendapat restu dia tetap selektif terhadap watak yang diberikan.

“Saya perlu selektif memilih watak sesuai dengan diri yang sudah bergelar isteri orang. Namun begitu, buat sementara ini saya belum terbabit dalam mana-mana projek drama.

“Saya juga selesa untuk fokus berlakon filem saja sekarang. Jika tiada tawaran saya akan fokus terhadap perniagaan yang sedang diusahakan,” katanya.

Filem The Secret Life of Pets akan ditayangkan pada hari pertama Aidilfitri di sebelah malam di saluran HBO.

Mula sibuk dengan persiapan perniagaan berasaskan pakaian dan aksesori, Juliana berkata, buat sementara ini dia hanya fokus jualan secara dalam talian. Malah pemilihan dua barangan itu kerana berasa ia dekat dengan dirinya sebagai selebriti dan boleh dikongsi bersama peminat.

“Sementara tidak sibuk, bolehlah saya fokus pada perniagaan. Itu semua idea saya yang sudah lama dirancang iaitu sebelum berkahwin,” katanya.-Hmetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.