Gambar Bogel Pelakon Lelaki ‘Suam-Suam Kuku’, Viral Di Media Sosial

Kuala Lumpur – Gambar seorang pelakon lelaki berbogel yang diambil pada tahun 2009 dalam satu sesi fotografi bersama seorang model mula tersebar di media sosial.

 

Gambar tersebut memaparkan lelaki yang juga seorang model tidak mengenakan sebarang pakaian duduk bersama seorang model wanita yang hanya memakai seluar dalam, kini menjadi viral dalam WhatsApp dan Facebook.

 

Namun kesahihan gambar itu masih belum dapat dipastikan.

 

Artis lelaki yang berusia lewat 20-an pernah menjadi pelakon tambahan dalam beberapa filem termasuk satu cerita ala gangster, kini dilihat lebih banyak berlakon sebagai pelakon tambahan dalam drama tempatan.

 

Malah, beberapa tahun lalu, kisah percintaannya bersama rakan artis wanita yang kini sudah bergelar isteri kepada seorang pengarah terkenal, menjadi isu panas apabila gambar bercium mereka mula tersebar di media sosial.

 

Selain itu, pelakon lelaki itu pernah dituduh memukul dan mencekik teman wanitanya namun dinafikannya sebelum berpisah dengan teman wanitanya itu.

 

ammar alfian 2

3 thoughts on “Gambar Bogel Pelakon Lelaki ‘Suam-Suam Kuku’, Viral Di Media Sosial

 • February 10, 2015 at 6:16 pm
  Permalink

  Tahniah sy ucapkan kpd pelakon lelaki tersebut dan model wanita yg bersamanya. Ini suatu bukti kuat bhw orang MELAYU BOLEH bersaing dgn pelakon2 dan model2 Barat. Sepatutnya mereka buat aksi lebih hebat lagi seperti pelakon2 gambar biru dari Amerika. Setakat gini sj tak dak pa-pa le… Tapi macamanapun SYABAS sy ucapkan kpd mereka berdua. Ini tandanya kebebasan bersuara semakin ketara diMalaysia tanahairku. Ye..ye…

  Reply
 • July 10, 2016 at 11:09 am
  Permalink

  org malay makin bejat aja moral nya,,parah banget

  Reply
 • September 21, 2016 at 2:11 pm
  Permalink

  apa nak di heran kan..artis kita ni bukan makin betul,makin teruk pun ada..dah suam kuku buat kontervesi nak bgai terkenal balik..
  yang sedih mereka tu islam dan melayu..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.