Video: Yahudi Akan Bunuh Dr Mahathir

Kuala Lumpur – Bekas perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad adalah antara pemimpin Islam yang Rejim Zionis Israel bersedia melancarkan misi untuk membunuh beliau jika perlu, sekalipun sudah bersara.

Hakikat itu diperakui oleh seorang cendekiawan Islam, Sheikh Imran Nazar Hosein yang pakar dalam bidang pengajian Islam, politik antarabangsa, dan ekonomi dunia.

Portal Suara Generasi Baru sebelum ini telah memuatnaikan sedutan ceramah Sheikh Imran yang membicarakan mengenai usaha Dr Mahathir yang mahu mewujudkan sistem perdagangan berasarkan dinar Islam(pengunaan syiling emas dan perak dalam urusan perniagaan).

“Jika Dr Mahathir (Tun) menghadkan (usaha untuk mempekenalkan dinar emas dan perak) hanya untuk urusan antarabangsa pihak Yahudi akan membiarkannya, kerana urusan tersebut hanya melibatkan sebilangan kecil negara dan tidak akan memberi kesan terhadap sistem perdagangan antarabangsa.

“Tetapi jika Dr Mahathir (Tun) berusaha untuk mengunakan dinar emas dan perak (di dalam urusan perdagangan di peringkat antarabangsa bagi mengantikan sistem yang sedia ada) mereka (Yahudi) akan membunuhnya” katanya.

Berikut adalah rakaman ceramah tersebut:

Ini kerana umum mengetahui Dr Mahathir sejak dari dulu lagi begitu lantang mengkritik kekejaman Rejim Zionis.

Malah beliau memang terkenal sebagai penyokong kuat perjuangan rakyat Palestin yang dizalimi selain bersedia membantu mana-mana negara Islam yang dalam kesusahan atau tertindas.

Terbaru, kritikan pedas beliau terhadap serangan tentera rejim Zionis ke atas pertempatan penduduk Palestin di Gaza melalui artikel tulisannya yang berjudul “The Jews” (Yahudi) hingga didakwa mengakibatkan pengendali laman sosial Facebook menyekat pautan langsung pengguna FB ke blog berkenaan.

Dr Mahathir bagaimanapun turut memuat naik artikel berkenaan di akaun FB beliau – Dr Mahathir bin Mohamad, dan boleh dikongsi semua pengguna FB tanpa sebarang kekangan.

Bagaimanapun kelantangan dan kritikan tajam Dr Mahathir terhadap Israel itu selain semangat beliau membantu sesama negara Islam, khususnya dalam memajukan ekonomi bukan alasan yang cukup kuat untuk pimpinan rejim Zionis melaksanakan plot menamatkan riwayatnya.

Ini kerana rejim itu mempunyai keupayaan memekakkan telinga terhadap apa juga kritikan atau kecaman memandangkan semua itu tidak meninggalkan kudispun bagi mereka.

Malah rejim zalim itu juga mampu untuk mengambil sikap tidak menghiraukan resolusi mengecam atau mengutuk keras apa-apa tindakan mereka yang melanggar undang-undang antarabangsa oleh Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB), kerana semua itu hanya tercatat di atas kertas tanpa boleh mencalarkan mana-mana bangsa Yahudi.

Apa yang digeruni pimpinan rejim Yahudi adalah idea-idea bernas daripada kebijaksanaan Dr Mahathir yang jika semua negara Islam bersatu-hati menerima dan mengguna-pakainya boleh meranapkan penguasaan Yahudi ke atas ekonomi dunia, sekaligus menjejaskan Israel dan meranapkan rejim Zionis.

Selain itu Dr Mahathir juga mempunyai ketajaman fikiran yang mampu mellihat segala maksud tersirat, muslihat atau niat jahat segala program dan agenda Yahudi untuk menghancurkan Islam dan menguasai dunia.

 

Baca : The Jews – Tun Mahathir

 

Baca : Facebook Blocks Link To Dr Mahathir’s Blog

 

Baca : Yahudi Bijak, Membunuh Orang Arab Lebih Mudah Dan Menyeronokkan – Tun Mahathir

8 thoughts on “Video: Yahudi Akan Bunuh Dr Mahathir

 • August 7, 2014 at 12:57 am
  Permalink

  Can’t say more then what you have said sir. You are truely the Muslim knight in shining armour.

  Reply
 • August 7, 2014 at 7:29 am
  Permalink

  May Allah bless Tun Mahathir, our beloved former Prime Minister.

  Reply
 • August 7, 2014 at 3:49 pm
  Permalink

  Dr Mahathir should lead the OIC

  Reply
 • August 7, 2014 at 7:12 pm
  Permalink

  It will take another hundred years for another Dr.Mahathir to come. We are very lucky we had a chance to live with this great and brave man. Very daring character. Long live to you sir. Fought cruelness on his own way.

  Reply
 • August 8, 2014 at 11:11 am
  Permalink

  My highness salute to my dear Tun Dr.Mahathir Mohammad!

  Reply
 • August 8, 2014 at 10:34 pm
  Permalink

  I will salute Dr. M but not LKY

  Reply
 • August 9, 2014 at 2:52 pm
  Permalink

  i will continue to support Palestin people,thank to my icon Tun Dr.Mahathir Mohammad.They must be stop.

  Reply
 • August 11, 2014 at 5:28 pm
  Permalink

  Yes ..i agrees with atan….Someone likes him needs to lead OIC….OIC needs strong leaders with global islamic act….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.