Song Joong Ki Bakal Kahwini Song Hye Kyo Oktober Ini

Selepas beredar gosip mengenai hubungan cinta mereka sejak setahun lalu, akhirnya pelakon popular Song Joong Ki dan aktres jelita Song Hye Kyo disahkan bakal melangsungkan perkahwinan pada 31 Oktober 2017.

Wakil dari kedua-dua agensi pengurusan masing-masing mengesahkan berita itu dan menyatakan,

“Oleh kerana perkahwinan tidak begitu mudah tetapi melibatkan keluarga, kami sangat berhati-hati dengan segala-galanya – ini adalah masa yang sangat sensitif dan signifikan dalam kehidupan setiap orang dan itu antara sebab kenapa kami memberi kenyataan ini sekarang, dan berharap semua orang memahami dan kami ingin meminta semua mendoakan untuk masa depan yang indah bagi pasangan ini”, umum agensi.

Song Joong Ki, 31, dan Song Hye Kyo, 35, bertemu dan dikatakan mula menjalin hubungan asmara ketika mereka membintangi drama fenomena Korea, Decendents of The Sun. Pasangan ideal juga terkenal dengan gelaran yang diberikan peminat, sebagai “SongSong Couple”.

..

Mereka dikatakan telah sama-sama pergi bercuti ke Bali Indonesia, baru-baru ini.

Sementara itu laporan media Korea menyebut, berita tarikh perkahwinan pasangan ini sekaligus menimbulkan tanda tanya memandangkan pengumumannya dibuat secara mengejut. Timbul spekulasi sebab pengumuman tersebut segera dibuat kerana Song Hye Kyo di dakwa kini hamil.

Bagaimanapun wakil UAA (United Artist Agency) memberi respon, “Semestinya tidak” (merujuk kepada gosip Song Hye Kyo hamil).

Ketika ditanya adakah kedua-dua selebriti ini mula bercinta sejak membintangi ‘Descendants of the Sun’, agensi memberi jawapan, “Kami tidak tahu”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.