Nora Danish Rindu Berlakon

SELEPAS lama berehat, Nora Danish mengakui rindu untuk kembali aktif dalam dunia seni.

Rentetan itu, selebriti berusia 35 tahun ini bersedia membuat kemunculan semula selepas bersalin dan berpantang.

“Saya rindu sangat nak berlakon. Lagipun, saya dah berehat sejak bernikah dan kemudian hamil. Jadi, saya plan selepas berpantang dan dah kembali sihat, dapat bentuk tubuh badan normal, Insya-ALLAH saya akan terus bekerja,” katanya.

Lebih bertuah, bintang filem Polis Evo ini turut mendapat sokongan penuh daripada suaminya, Nedim Nazri.

“Suami sangat menyokong malah dia sendiri yang tawar diri nak jaga anak nanti. Dia memang suka baby. He is a loving father,” katanya sambil ketawa.

Pun begitu, pelakon yang popular menerusi sitkom Puteri ini mengakui terpaksa bersikap lebih selektif menerima tawaran kerana tidak mahu jadual bekerja terlalu padat. Tambahan pula, katanya, dia akan memberi perhatian kepada anak kecilnya selepas ini.

Kini, usia kandungan bintang filem Suami Aku Ustaz ini sudah pun berusia tujuh bulan dan dijangka melahirkan anak pada 9 Mac depan.

Tidak mahu berdiam diri, Nora bagaimanapun aktif menguruskan perniagaannya.

Terbaru, bintang filem Chowrasta ini memberi sepenuh perhatian terhadap kosmetik miliknya, Oh Most Wanted! yang diusahakan bersama lima sahabatnya, sejak dua tahun lalu.

“Sebelum ini, saya hanya terlibat secara langsung di belakang tabir kerana masih terikat dengan kontrak sebagai duta penjagaan kulit dan kecantikan,” katanya.

Katanya, Oh My Wanted mempunyai empat produk iaitu Magic Foundation with SPF50, Pout-fect Lip Cream, Magic Blender dan Magic Wand yang diformulasikan untuk kegunaan harian.

Kongsinya, produk berkenaan istimewa kerana kandungannya dikategorikan sebagai cosmeuceutical atau kosmetik dan farmaseutikal.

“Selain pasaran tempatan, kami juga sedang mengintai peluang eksport ke Indonesia, Thailand, Filipina dan beberapa negara Eropah tahun ini,” katanya.

Pada masa sama, Nora juga sedang menunggu tayangan dua filem lakonannya, Makrifat Cinta dan Bukan Cinta Malaikat yang bakal ke pawagam, bulan ini.-Sinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.