Justin Trudeau ‘Cabar’ Bekas Pelakon ‘Friends’ Untuk Bergasak

PERDANA Menteri Kanada Justin Trudeau ‘mencabar’ seorang bekas pelakon ‘Friends’ untuk kembali bergasak, untuk mengulang semula kejadian sewaktu zaman kanak-kanak mereka.

Trudeau membuat kenyataan itu di akaun Twitternya sempena April Fool’s yang ditujukan kepada pelakon Matthew Perry yang melakonkan watak Chandler Bing dalam sitkom televisyen popular itu.

“Siapa yang tidak mahu memukul Chandler?” tanya Trudeau di Twitter.

I’ve been giving it some thought, and you know what, who hasn’t wanted to punch Chandler? How about a rematch @MatthewPerry?

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) April 1, 2017

Perry kemudian membalas tweet itu dan menolak perlawanan itu kerana Trudeau sebagai ketua negara kini mempunyai satu pasukan tentera.

@JustinTrudeau I think I will pass at your request for a rematch kind sir (given that you currently have an army at your disposal)

— matthew perry (@MatthewPerry) April 2, 2017

Kenyataan Trudeau dibuat selepas Perry mendedahkan bahawa beliau pernah memukul Trudeau ketika mereka masih kanak-kanak sewaktu belajar di sekolah rendah yang sama di Kanada.

“Kawan saya (Chris Murray) berkata bahawa kami berdua pernah memukul Trudeau.

“Ketika itu beliau berjaya dalam arena sukan dan kami seakan cemburu dengan kejayaan beliau,” kata Perry dalam program bual bicara Jimmy Kimmel Live pada bulan lalu.

Perry turut meluahkan kekesalan dengan tindakannya ketika itu.-Awani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.