Keadaan Kesihatan Hadi Bertambah Baik

SHAH ALAM- Keadaan kesihatan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang kini bertambah baik.

 

Ketua Penerangan Pas, Nasrudin Hassan berkata, Hadi kini sedang beristerehat di Institut Jantung Negara (IJN), dan mengambil rawatan susulan biasa untuk mengawal tahap kesihatan beliau.

 

“Tuan Guru agak kepenatan dengan jadual yang agak padat mutakhir ini. Insya-ALLAH dengan kerehatan ini akan mengembalikan kesihatan Tuan Guru.

 

“Kepada seluruh umat Islam, teruskan berdoa buat murabbi ummah ini, agar Tuan Guru dikurniakan keafiatan dan kesejahteraan untuk memimpin perjuangan Islam di bumi bertuah ini,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

 

Sebelum ini Sinar Online melaporkan Hadi kurang sihat dan terpaksa mengehadkan masanya menghadiri program yang telah dijadualkan.

 

Semalam, Abdul Hadi yang biasanya menyampaikan kuliah mingguannya setiap pagi Jumaat di Masjid Rusila, Marang hanya memberi ceramah kira-kira satu jam berbanding kebiasaannya selama dua jam.

 

Setiausaha Sulit kepada Ahli Parlimen Marang itu, Zaihan Mohd Daud berkata,‎ walaupun berdepan masalah kesihatan, Abdul Hadi tetap meluangkan masanya untuk menghadiri program. -Sinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.